Aankoopmakelaar in de regio Nijmegen

U gaat voor het eerst een woning aankopen (in de regio Nijmegen) of u gaat een vervangende woning aankopen maar u weet niet zeker of het wel de juiste keuze is voor u.

Bij ons krijgt u een totale begeleiding

Wij beginnen bij het begin!

  • Bepaling van uw financiële positie. Voordat u gaat kijken naar huizen is het prettig een overzicht te hebben van mogelijkheden.
  • Bepaling keuze van locatie en type woning.
  • Begeleiding bij het zoeken van uw woning. Wij zoeken voor u naar een geschikte woning.
  • Bezichtigingen. Wij bezichtigen samen met u de woning, en geven u een goed overzicht van alle voor- en nadelen van de woning en van externe factoren.
  • Onderhandeling. Als aankoopmakelaar gaan wij, in overleg met u, voor u onderhandelen over de koopprijs. Zo weet u zeker dat u de woning niet te duur koopt.
  • Afronding. Onze begeleiding eindigt pas bij de notaris. Wij staan u terzijde bij het passeren en, indien u dit wenst, helpen wij ook bij zaken zoals het aanvragen van uw maandelijkse teruggaaf.


Tarief

In tegenstelling tot veel van onze collega`s die vaak een percentage van de koopsom vragen voor deze diensten hanteren wij een vaste prijs. U betaalt bij ons € 4.958,68 excl. BTW; zo bent u verzekerd van een optimale aankoopprijs.


Voorbeeld:

U koopt in Nijmegen een woning van € 250.000,- en u heeft de hulp ingeschakeld van een aankoopmakelaar. Bij een gemiddelde makelaar betaalt u voor deze service al snel 1% of meer. U bent dan dus minimaal €2.500,- kwijt. Daarbij zal de aankoopmakelaar meer geld ontvangen wanneer de aankoopprijs hoger is. De onderhandelingen zijn in zo'n geval niet uitsluitend in uw belang. Bij ons betaalt u ongeacht de koopsom een vast bedrag van € 4.958,68.

Indien u ook nog een hypotheek afsluit via ons kantoor krijgt u een extra korting van € 250,-.


Aanvragen
Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u vrijblijvend ons aanvraagformulier invullen.
Onze aankoopmakelaar zal dan contact met u opnemen.